Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Xiamen YeYang kamena skupina

Kontaktirajte nas: Hengry Wang

Tel:86-592-5163171/179

Faks: 86-592-5163172

WhatsApp:86-15860798923

E-mail:ceo@china-stone-experts.com

1. Xiamen ured: Room1835-1837,No.863,Xiahe ceste, Siming District, Xiamen, 361004, Kina

2. mramor tvornica: DongSheng kamena industrija zona Yuanjiang ceste Changjiang grad, grad Rugao, NanTong, JiangSu province.

3. countertop tvornica: XiBan selo, ShiJing grad, Nan'An grad, provinciji Fujian.

4. Shuitou ploča tvornica: Xijin razvoja Zone, Shuitou grad, Nan'an grad, provinciji Fujian.

Dom > Znanje > Sadržaj
Kako odabrati pravu kuhinja ugradni Dec 21, 2016

Kako odabrati pravu kuhinja ugradni

Imate toliko mogućnosti za odabir nova kuhinja countertops! Ovi savjeti iz vašeg lokalnog stručnjaka Alpharetta će vam pomoći da dobijete pravo pult sa minimalnom iznosu od stresa.


Troškovi i budžet

Početna renoviranja gotovo uvijek svodi na jednu stvar: troškove. Koji je vaš krajnji rezultat? Vrijeme je za usporedbu materijala side-by-side da vidi šta košta više. Većina countertops su izražene u cijeni po kvadratnom metru. Granit, mramor, i beton su općenito skuplji od plastičnih laminata ili pločica, ali i duže traju tako da se trošak može biti manje na duge staze. Granit je također sve više pristupačne zbog veće potražnje.


trajnost

Govoreći o dugovječnosti countertop materijala, da ćete želite uzeti u obzir kakav trajnost želite. Ako ste jedva dotakne kuhinji, onda ne treba industrijska razreda beton brojači koji može da izdrži skoro sve. Ako ste strastveni kuhar sa mnogo malih i potencijalnih kapi i Dings na countertop, onda nešto izdržljiv kao granit ili betona je ono što vam je potrebno. Drugi Perk od najizdržljivijih vrsta countertops, kao što su beton, je da oni ne zahtijevaju rezanje odbora. To možete učiniti sve vaše raščlanjivanju pravo na šalteru bez rizika od udubljenja ili čipova. Samo pitajte svog dobavljača koji materijali mogu izdržati test najčešće uznemirena zahvalnosti večera pripreme.


Pogledajte i boja

Drugi važan faktor je stil vašeg pult. Da li želite oštar crni pult protiv moderne bijele ormare? Želite li kremasto bijele mramornom pult? Da li želite solidnu boju ili nešto s više teksture? Tip izgled želite pomoći odrediti koji kuhinja countertop opcije odaberete. Možete čak i odabrati drva countertops ako volite izgled prirodnog drveta, iako drvo zahtijeva puno više održavate je glatkom i neoštećena. Mramora i granita dolaze u gotovo beskonačan niz izbor boja, pa čak i beton može obojeni dodati neke raznolikosti.


Čišćenje i održavanje

Drvo radne površine zahtijevaju malo više održavanja, kao što su brisanje dolje sa potrebnom za čišćenje, poliranje, i nanošenja zaštitnih premaza i obloga. Pobrinite se da faktor u potrebe održavanja countertop kada birate svoj novi materijal. Prirodni kamen i betonskih površina su najjednostavniji obrišite čistom vlažnom krpom. A ako se odlučite na površinu neke različite boje i neke Speckled ili marbling teksture, dobijate dodatnu korist nemaju svaki mali igre pojavi prije nego što možete ga očistiti.


prilagođavanje

Na kraju, biti svjestan onoga što prilagodbe želite da zatražite sa svojim pult. Da li više volite neobičnog ili asimetričan oblik za kuhinjski otok? Želite li fancy skošavanje uz rubove vašeg pult? Pobrinite se da tip countertop materijala birate su kompatibilne sa svim prilagodbe koje želite. Posavjetujte se sa svojim dobavljača i instalateri na bilo zahtjeva prilagodbu.